Dia Jantung Hati Saya ♥

Assalamualaikum, apa khabar? Sihat? Hahahaha dah macam nak tulis surat rasmi pula -.- hahha. Okay okay, kali ni post kita nak cakap pasal Dia ♥ siapa dia ni? Hah, dia lah bestie i until die. Bukan boyfriend i kay, still single and freedom :D






Hah, meet my balaci. Weena, nama dia Yusreena. Anak pak yusof :p hahaha. Dia comel, dia juga lah satu satunya budak form2 yang melanchau dengan kita. Hahah, disaat dia susah kita ada, disaat dia senang kita pun ada. Jarang tau jumpa kawan yang baik sebaik dia :') She always make me laugh. Even when i brokenheart, or not in mood. She always beside me. Damm i miss the moment we ber-bbm hahah :')

Setiap malam Jumaat atau Sabtu je mesti kita orang skype sesame, sampai lah ke pagi. Itulah hobi kitorang. Cerita pasal masalah, bergossip, pasal minah wengweng lahh, lelaki lah, hahaha macam macam lah kan. Serious i miss that moment. Wish that we can have a one night that we can spends together.

Serious nana teringin nak meet dia, taksilap nana dah setahun kitorang kawan. Itu pun dari laman social ~ wuu untung kan. Hmmm dia selalu tweet cakap rindu nana lah, iloveyou nana until die lah. Alololo tahu tak hati nana ni kembang kembang :p hahaha. K i cepat perasan.

Lepas pmr kita dah janji nak lepak sesame. Yeah that's our promises. Only two of us bie :-* i love you until jannah bestie :') no one can replace you budak techikkk. Kau pengadu masalah ku, kau penasihat ku, kau tempat ketawa ku, kau segala galanya. 
Monday, 9 July 2012 @ 8:29 pm / 0 daisies


« Older posts



Copyright ©. Layout by OhMissLinda.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.