Dia satu satunya ♥









Comelkan dia? Hmm untung lah lawa. Nama dia Norsyahirah, atau lebih dikenali sebagai Syiraa Aww's / Shewaaa. Hmm dia twins kita tauu, jangan amik dia dari kita. Kita orang dapat gelarab twins pun dari papa dia. Hahah i ingat lagi masa papa you cakap kita dua twins bila nak keluar dinner sesame dengan family you. Alahaii kemain segan i masa tu tahu. Hmm tapi itu dah jadi kenangan manis :')

Ehh, know what? Dia single, wuu ~ ada chance tuu nak ngorat. Hahaha just kidding. Hmm, jujur i rindu nak sleep over dengan you. Rinduu nak borak hantu dengan you, rinduu nak ngorat pakwe dalam fone, rinduu nak tengok you tido, rinduu nak tengok you marah bila i tutup air con :p hahaha rinduuu semua tu b :(

Ingat lagi tak i merajuk dengan you sampai tertido, then tetiba you kejutkan i. You cakap anip ajak skype, damm i terus bangun terkejut. Hahaha dengan keadaan mamainyaa on je lah skype. Ingat lagi tak kita skype dengan makwenya ameer tuu, hmm rindu tahu. Masa tuu kita tiga gelak gelak, alahai bahagianyaa tak terkata lahh :')

When i sad, you'll be there calm me. When i glad, you'll be there too being smiling with me. Dear twins, my love to you never ends until die. Remember this, no one can replace our twins except God :') iloveyou shewa ... you're the one and only ♡
Saturday, 7 July 2012 @ 12:24 am / 0 daisies


Newer posts»



Copyright ©. Layout by OhMissLinda.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.